• Бул. България 58
  • Сграда Жаклин
  • вх.Б, ет.2, ап.9
  • +359 882 59 64 46

За Нас

getov_thumb

Another Point Advisers е създадена през Декември 2009г. от Любомир Гетов /www.lgetov.biz/, който има богат опит в областта на бързооборотните стоки. В досегашното си кариерно развитие Любомир Гетов е бил на следните позиции- Търговски и Маркетинг Директор на JIMMY’S /фирма за производство на сладолед и сладоледени изделия, притежаваща и собствена верига от заведения/, Търговски Директор на Chipita България /7Days, Bake Rolls, Finetti/, Управител на Прайм Брандс /дистрибуторска фирма/, Мениджър за България на Levi’s.

Another Point Advisers е фирма за обучения и консултации.

В сферата на обученията наши партньори са фирми като Adecco, Заедно, CEED Bulgaria. Разработили сме различни програми за трейнинги на средно и високо мениджърско ниво в разнообразни по дейността си компании. Част от нашите клиенти са били Henkel, Adecco, Canon, EVN, HP.

Консултантските ни услуги са концентрирани в сферата на в сферата на проучванията, маркетинга, навлизането на пазара на нови продукти и дистрибуцията. Досега наши клиенти са компании като Нова Принт АД /лидер в печатното дело, със седалище в Пловдив/, Mr Sweet /производители на сладолед/, Moul-Bie Италия, Кронос Дистрибюшън. С тези компании сме работили по различни проекти- навлизане на пазара, развитие на нова клиентска мрежа, подготовка на маркетингово проучване за определени стоки, оптимизация на разходи и персонал, изграждане и развитие на канли за дистрибуция.